BURSA / OSMANGAZİ - Dr.Necla Yazıcıoğlu Anaokulu

Ock

DİLİMİZN ZENGİNLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZ ÇOCUKLARIMIZLA YAPTIĞI TÜRKÇE DİL EKTİNLERİNNDEN ÖRNEKLER...

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OCAK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA , EĞİTİMCİ YAZAR DİLEK AŞIKOĞLU AYDEMİR ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞUYOR.

Ock

OKULDA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILAN VELİLERİMİZ EVDE EKO ETKİNLİKLERİNİ YAPTILAR

Ock

NERGİSLER SINIFI MEMELEKETİM BURSA KİTABI İLE ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPTI

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Milli Eğitm Bakanlığı koordinesinde başaltılan ve okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesinine yönelik bir projedir.Biz de Drç Necla Yazıcıoğlu Anaokulu olarak etkinlik planına göre planlarımızı yapıp,proje çalışmalrına başladık.

Mrt

Papatyalar sınıfı aile katılımı etkinliği olarak meyve sebze kostümü tasarımları yapıp sergilediler ve meyve sebzelerle ilgili  şiirler okudular

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesini Toplantı yaparak velilerimize duyurduk ve proje aşamaları hakkında bilgi verdik.

Ock

OKULUMUZ BAKANLIĞIMIZIN OKULUM TEMİZ BELGELENDİRME SİSTEMİNE MÜRACAATI KABUL EDİLMİŞTİR.

Ock

VELİLERİMİZİN KATKISI İLE OLUŞTURDUĞUMUZ, YAŞADIĞIMIZ ŞEHİR, BURSA VE YAKIN ÇEVRESİNİ YANSITAN ÜRÜNLERDEN OLUŞAN YERLİ MALI SERGİMİZ ÇOK RENKLİYDİ.