BURSA / OSMANGAZİ - Dr.Necla Yazıcıoğlu Anaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI.

Nis

Kütüphaneler Haftasını çeşitli etkinliklerle ve okul kütüphanesi ziyareti ile kutladık

Nis

TİYATROLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

Geçmişten günümüze kültürümüzü ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, tecrübeleriyle geleceğimize ışık olan, varlıklarından mutluluk duyduğumuz başımızın tacı saygı değer büyüklerimizin

YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADIK.

Mrt

Mart ayı proje kapsamında çocuklarımız hazırlanan tematik kartlarla bilinmeyen kelimeleri bulma, söyle çiz etkinliği, düşün-bul etkinliği, uayklı kelime söyleme, eş-zıt anlamlı kelimeler iligili pek çok etkinlik uygulaması yaptılar.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

4 yaş grubu öğrencilerimizden Defne K. tasarladığı Atıktan Sanata Projesi ile Sıfır Atık Yarışması Okul Öncesi Kategorisinde Osmangazi 1. oldu. Yavrumuzu .ailesi ve öğretmenini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdirmasin. Mehmet Akif Eroy

Türk gençligi, unutma! İstiklal Marsi korkma diye baslar!

Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir. Toprak eğer

uğrunda ölen varsa vatandir.

Ya Istiklal ya ölüm diyerek Kurtulus Savaşı destani yazan ve bu topragi vatan yapan yigitlerin kurduğu bu cennet ülkenin milli marşı olan İstiklal Marşımızın kabulünün103. yil dönümü kutlu olsun.

Mrt

Goncagüller sınıfımız Mehmet Akif ERSOY u tanıyıp. İstiklal Marşı mızın ülkemiz için önemini öğrendi ve marşımızın 103 Türk Çocuğuna yaraşır şekilde ezberleyerek kutladı.

NERGİSLER BİTKİLERİN BÜYÜME AŞAMALARINI VE BÜYÜRKEN NELER GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Mrt

Laleler sınıfı iç organlarımız ile ilgili bilgiler edinip,  oyunlar oynadı.

Şbt

ŞUBAT AYI ETKİNKİKLERİNDE TEKERLEMELER ÖĞRENİP, YUNUS EMRE MEVLANA GİBİ KÜLTÜRÜMÜZÜN YAPI TAŞLARINI TANIDIK

Şbt

1. Dönem Gelişim Raporlarımızı Aldık

Ock

DİLİMİZN ZENGİNLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZ ÇOCUKLARIMIZLA YAPTIĞI TÜRKÇE DİL EKTİNLERİNNDEN ÖRNEKLER...

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OCAK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA , EĞİTİMCİ YAZAR DİLEK AŞIKOĞLU AYDEMİR ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞUYOR.